Om os

Om os

På vores webside kan forbrugere og forhandlere købe varer i en høj kvalitet til gode priser, som ligger under den normale pris i butikkerne. Varer, som bestilles via websiden, leveres i 97 % af alle tilfælde inden for 24 timer (1 arbejdsdag) efter modtagelse af betalingen. Med vores firmastruktur kan vi tilbyde varerne mellem 20% - 80% billigere end andre steder. Således vokser Henk ter Horst løbende og konsoliderer sin plads på markedet og markedsandel.

Historie
“Henk ter Horst” åbner i 1958 sin butik i Almelo, Nederlandene. Hovedkontoret og butikken er fortsat at finde i Almelo, men derudover har vi nu også mange webshops og en engroshandel, ligesom vi lancerer mange produkter under vores eget label. En kort oversigt over vores historie:
circle
circle
1958 Åbning af Henk ter Horst Herremode i Grotestraat 165 i Almelo.
1965 Henk ter Horst flytter til en større bygning i Grotestraat 156.
1976 Køb af huset i Grotestraat 154 til åbningen af en jeans-butik. Den får dengang navnet Tjum.
1995 Jeans-afdelingen moderniseres og forbindes med herreafdelingen. Begge butikker hedder nu Henk ter Horst.
1996 Salget af beklædning via internettet starter. Først via salgsportaler og året efter i vores egen webshop.
1998 Bygningen bag butikken bygges og butikken bliver udvidet.
2000 Vi køber bygningerne i Grotestraat 158 og 160 og efter en omfattende ombygning føres de sammen med den eksisterende butik.
2005 Bag butikken opstår et nyt logistikcentrum og et moderne lager.
2005 De eksisterende gavle bliver tilpasset, så alle bygninger former en enhed i samspil med omgivelserne.
2011 Bygningen "De Rönneboom" i Grotestraat 152 købes. Efter en omfattende ombygning udvides jeans-afdelingen.
2013 Henk ter Horst udvikler planer for den fortsatte ekspansion. Det bliver den største ombygning siden åbningen i 1958.
2014 Bygningerne Grotestraat 162 og 164 tilføjes.
Vores forretning i Almelo

Alle produkter, som fås på internettet, fås også i vores forretning i Almelo. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne med at vælge i vores enormt store kollektion. Ud over kendte mærker finder du også en omfangsrig kollektion fra vores eget mærke Henk ter Horst til rigtig gode priser. Produktudvalget omfatter både herremode, jeans, afslappet beklædning og festtøj samt bryllupstøj til brudgommen.

MED EGEN PRODUKTION OP TIL 40% BILLIGERE
 • Design & ProduKtion
  € 89,95
 • Grossist
  € 70,-
 • importør
  € 90,-
 • Du
  € 299,95 € 139,95

Henk ter Horst har det hele i egne hænder. Fra den første skitse til produktionen og alt derimellem: det hele sker i vores eget hus. Alle vores medarbejdere uddannes internt og kan hjælpe dig tilsvarende.

Vi arbejder ikke med sammen mellemhandlere og kan derfor tilbyde produkter i fremragende kvalitet til en rigtig god pris. Vores kollektion er altid up-to-date, så vi kan klæde hele det europæiske marked på i de allernyeste trends.

© 2024 Henk Ter Horst Fashion Group. All Rights Reserved.